De perfecte villa, op korte afstand van het strand

Deze moderne villa's hebben 3 slaapkamers en 3 badkamers in een kleine ontwikkeling met slechts 3 villa's, allemaal gelegen op hun eigen individuele percelen. 
De aandacht voor detail van deze woningen met betrekking tot het ontwerp, de materialen en de kwaliteit van de afwerking zijn ongeëvenaard. 
Gelegen in Mil Palmeras, net tussen Campoamor en Torre de la Horadada. 
De nabijheid van de nautische jachthavens van Campoamor, La Torre en verschillende omliggende golfbanen maken van Mil Palmeras het ideale huis om het hele jaar door van een vredig leven op het strand te genieten. Mil Palmeras biedt onderdak aan een van de beste stranden in de omgeving. Het strand met een lengte van 800 meter en een gemiddelde breedte van 30 meter heeft fijn wit zand dat het onderscheidt van de omliggende stranden.

Een van de belangrijkste voordelen is de ligging, op slechts 943 meter van het strand. Een ander voordeel is de aanwezigheid van alle voorzieningen (zoals een wekelijkse markt, een supermarkt, een apotheek, restaurants en bars ...) waardoor u optimaal kunt genieten van het Spaanse leven.

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u meer weten over deze prachtige villa of wilt u een bezoek brengen? Contacteer ons gerust voor een persoonlijke afspraak.

line_1
line_2