Exclusieve villa te koop in Finestrat, Benidorm. Deze kleine moderne luxe ontwikkeling heeft een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. Deze villa heeft grote panoramische ramen om maximaal van het prachtig uitzicht te kunnen genieten, gebouwd met de beste materialen en een hoogwaardige afwerking.

Deze luxe villa heeft een bebouwde oppervlakte van 242m2 verdeeld over 3 niveaus. De begane grond bestaat uit een grote open keuken volledig uitgerust met Miele en Bosch-appartuur, eetkamer en woonkamer. Vanuit de woonkamer en keuken is er toegang tot een terras, een zout water infinity zwembad van 8 x 8 meter en buitendouche. Vanaf het terras is er toegang tot een tuin van 150m2, met palmbomen en een zomerkeuken met een barbecue en werkblad.

Op het eerste verdiep zijn er 2 slaapkamers beide met eigen badkamer en ingebouwde kasten. Vanuit beide slaapkamers is er toegang tot een ander groot terras.

De kelder van deze villa is zeer ruim. Op dit niveau is er nog een slaapkamer en een badkamer met een steam bath, een wasruimte en een extra kamer van 40 m2.

Deze fantastische villa is uitgerust met een modern domotica-systeem aangesloten op een mobiel apparaat. alles, dus klimaatregeling, alarm- en branddetectoren, vloerverwarming, automatische deuren en poorten, kan gecontroleerd worden op afstand.

Het dorp Finestrat en Cala Finestrat liggen beide in de regio Marina Baixa aan de Costa Blanca, dicht bij Benidorm en op ongeveer 40 kilometer van de stad Alicante en de internationale luchthaven.

Finestrat heeft een typisch mediterraan klimaat. Het gebied heeft gemiddeld bijna 3.000 zonuren per jaar en de gemiddelde temperatuur overschrijdt gemakkelijk de 20 graden.

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u meer weten over deze prachtige villa of wilt u een bezoek brengen? Contacteer ons gerust voor een persoonlijke afspraak.

line_1
line_2