Villa te koop in Moraira, Benimeit, gelegen in een rustige omgeving (straat weing verkeer) op slechts 3,7 Km van zee en strand (strand Playa de l'Ampolla)  en het centrum van Moraira... dus dicht bij alle voorzieningen (supermarkten, bars, winkels, restaurants, etc...). Geniet volop van zon en mooie uitzichten op zee.

Gelegen op een perceel van 864 m2 met een totale bebouwde oppervlakte van 151 m2 verdeeld over twee verdiepingen op de volgende wijze: op het eerste verdiep een mooi overdekt terras plus bbq palend aan woonkamer, eetkamer met open ingerichte en uitgeruste keuken, 1 toilet met wasruimte. Het gelijkvloers is toegankelijk via een binnentrap en buitentrap. Op dit verdiep zijn er 3 slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers, mooi aangelegd terras met zwembad (32 m2), tuin rondom de woning met chilloutzones en onderbouw met berging. Spectaculaire vrije uitzichten op de Moraira die savonds feerieke beelden geeft... Geheel omheind en afgesloten terrein met ruime parkeerplaats. Gebouwd in 1979, ondertussen gerenoveerd, zeer goed onderhouden en in goede en direct bewoonbare staat. Deze villa is voorzien van aircondioning (splits, warm en koud). Rondom de villa en aan het zwembad is er plaatselijke beplanting met automatische irrigatie. Deze villa ligt op een rustige en uitstekende locatie met spectaculaire uitzichten en veel privacy.

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u meer weten over deze prachtige villa of wilt u een bezoek brengen? Contacteer ons gerust voor een persoonlijke afspraak.

line_1
line_2