Villa te koop in Moraira, panoramisch uitzicht op zee.

Deze prachtig gepresenteerde villa is verdeeld over twee verdiepingen die verbonden zijn via een interne trap en is gelegen op een groot, 908 m2 grondstuk in een rustige cul-de-sac in het La Arnella gebied. Op slechts een paar minuten rijden vinden we alle voorzieningen en het centrum van Moraira met zijn mooie stranden. 

De verhoogde ligging en de zuidelijke oriëntatie geeft de villa een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en de zon gedurende de hele dag.

De toegang tot het pand is gemaakt via de elektrische poorten die openen naar een carport en later een paar stappen naar de hoofdingang van de villa. Bij het binnenkomen vinden we de hal, gevolgd door de ruime lounge / eetkamer met open volledig ingerichte keuken en toegang tot het zwembad, dat kan genieten van een prachtig uitzicht op zee. Op dit niveau vinden we ook de bijkeuken, een gastentoilet, een tweepersoonsslaapkamer en de hoofdslaapkamer met eigen badkamer. De interne trap leidt naar het lagere niveau waar we twee tweepersoonsslaapkamers vinden die een badkamer delen en een aparte ruimte die momenteel gebruikt wordt als opslagruimte met toegang tot de geacclimatiseerde bodega.

Buiten vinden we het niervormige zout water zwembad van 8x4 meter met diverse terrassen, een zomerkeuken met barbeque en de onderhoudsvriendelijke volgroeide tuinen.

Extra's zijn inbegrepen: Warm & Koud Air-con, Centrale verwarming op gas, Dubbele beglazing, Veiligheidsdeuren, Waterdepot, Alarm, Overdekte/Open terrassen, Sat Tv/ADSL/Telefoon, Carport, BBQ, Zomerkeuken, Opslag, Bijkeuken, Bijkeuken, Douche bij het zwembad.

 

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u meer weten over deze prachtige villa of wilt u een bezoek brengen? Contacteer ons gerust voor een persoonlijke afspraak.

line_1
line_2