Prachtige woning gelegen in de exclusieve wijk Pla del Mar.

De woning is toegankelijk via de schuifdeur (automatisch) of de voetgangersdeur. De indrukwekkende entree leidt ons naar een hal, waar we rechts een gastentoilet en de wasruimte vinden.
Na de hal komen we in een ruime ruimte waar de woonkamer, de eetkamer en de perfect uitgeruste keuken, van hoge kwaliteit, met natuursteen met elkaar verbonden zijn. Op deze verdieping vinden we nog een lounge-ruimte, een opslagruimte en een gang die ons naar twee grote slaapkamers met een badkamer leidt. Een van deze kamers heeft toegang tot het terras.
Boven vinden we 2 grote slaapkamers met 2 grote badkamers, beide met prachtig open uitzicht over Moraira en de bergen.
Het terras is zeer ruim met een groot zwembad, het uitzicht is prachtig naar de groene gebieden van Moraira, we vinden op dit terras ook een overdekt terras en een grote berging om de barbecue te bewaren en een amacas... Het huis heeft een enorme tuin met een jeu de boules baan, een barbecue, buitenkeuken, overdekt terras met chill out... Een prachtige plek om in de zomer te genieten en in de schaduw te zitten.

Tot slot heeft het huis een grote garage waar twee auto's in passen en een kelder onder het hele huis die toegang biedt tot elke installatie indien nodig en kan worden gebruikt als een studio als je deze wilt verbouwen.

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u meer weten over deze prachtige villa of wilt u een bezoek brengen? Contacteer ons gerust voor een persoonlijke afspraak.

line_1
line_2