Ontdek onze unieke manier van werken

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en gaan tot het uiterste om de geknipte villa voor u te vinden. We vragen u pas naar Spanje te komen nadat wij alle geselecteerde woningen bezocht en goedgekeurd hebben. Zo voorkomt u teleurstellende plaatsbezoeken. Heeft u de perfecte villa gevonden? Dan regelt Van der Veken Asesores de volledige transactie voor u.

U beschrijft uw droomvilla

Voordat we beginnen aan de zoektocht naar de perfecte villa, willen wij u eerst beter leren kennen. Annelies en Patrick Van der Veken brengen u in België of Nederland een bezoek om samen met u uw dromen en wensen te bespreken. Grootte, ligging, faciliteiten, prijs, aard van het gebruik ,… Hoe vollediger het beeld is van uw noden en wensen, hoe makkelijker wij uw droomvilla vinden.

Wij zoeken, bezoeken en selecteren panden voor u

Eenmaal we weten hoe uw droomvilla eruitziet, gaan we in Spanje aan de slag. We pluizen niet alleen het aanbod van Van der Veken Select Villa’s uit, maar scannen ook de rest van de vastgoedmarkt. De panden die voldoen aan uw criteria, brengen we een bezoek. Zo ontstaat een shortlist van interessante villa’s waarvan we vinden dat ze de moeite waard zijn om te bezoeken.

U ontvangt een selectie op maat

Wij zijn makelaar van de koper, niet van de verkoper. Wij doen er dan ook alles aan om de beste oplossing te vinden voor u, ook tijdens de prijsonderhandelingen die vaak uitmonden in een belangrijke daling van de vraagprijs. Nadat we een aantal woningen geselecteerd en bezocht hebben, bezorgen wij u een lijst van topvilla’s.

U bezoekt uw favoriete villa’s

Nadat u een shortlist van topvilla’s heeft ontvangen, verwelkomen wij u gedurende een drietal dagen in Spanje. Nu is het moment aangebroken om uw favoriete panden te bezoeken. Wij regelen alle afspraken en brengen u naar de uitverkoren villa’s.

U laat de aankoop regelen door ons

Als u na uw bezoeken ter plaatse uw droomvilla heeft gevonden, begeleidt Van der Veken Asesores u bij elke stap in het aankoopproces. Van onderhandelingen over prijs en aankoopvoorwaarden, over het opstellen van de drietalige verkoopovereenkomst, tot de registratie van de akte en aangifte bij kadaster en nutsvoorzieningen; wij regelen alles alsof het om de aankoop van onze eigen villa gaat!