Villa La Nao, een woning in moderne stijl, trouw aan het land en de omgeving. Gebouwd op een spectaculair perceel van 1050m², van waaruit men kan genieten van het uniek zeezicht, van Granadella, via Cap D'Or, tot de Peñon de Ifach, zonder Ibiza te vergeten op dagen dat de horizon helderder is.

Villa La Nao is verdeeld over 3 verspringende verdiepingen, met ruime terrassen, in de exclusieve wijk Residential Jazmines (Residential Resort Cumbre del Sol), een uitkijkpunt om de Middellandse Zee te aanschouwen.

Het huis is toegankelijk vanaf de straat via het bovenste niveau, de hal van het huis, is de centrale kern van deze verdieping, verbonden met de garage met capaciteit voor 2 voertuigen, twee tweepersoons slaapkamers, een complete badkamer en een terras met een groot raam met een uitzonderlijk uitzicht. Vanaf hier hebben we toegang tot de hoofdverdieping van het huis, waar zich de hoofdslaapkamer bevindt, met dressing en eigen badkamer, een grote woonkamer, volledig uitgeruste keuken met bijkeuken en gastentoilet, dit alles verbonden met de buitenruimtes, met verschillende terrassen, met een spectaculair infinity zwembad met jacuzzi, pergola waarin de barbecue kan worden geplaatst, buitentoilet, een volledig geconsolideerde tuin en een spectaculair uitzicht op zee, ideaal om te genieten van het mediterrane klimaat, zonnebaden, buiten eten, het mediterrane leven.

Villa la Nao blijft ons verrassen en op de begane grond bevindt zich de vierde slaapkamer van deze woning, met eigen badkamer en een grote inloopkast, een multifunctionele ruimte om een fitnessruimte te installeren, een kantoor, wat de eigenaar maar wil, ook met badkamer. Dit alles met eigen terras plus overdekking en natuurlijk prachtig uitzicht op zee.

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u meer weten over deze prachtige villa of wilt u een bezoek brengen? Contacteer ons gerust voor een persoonlijke afspraak.

line_1
line_2