Villa la Cala is gelegen op een perceel van 2.493m2, in een exclusieve woonwijk  in de urbanisatie Cumbre del Sol. Villa la Cala is verdeeld in drie verdiepingen . De villa is het resultaat van een uniek en exclusief design met grote ruimtes, open en helder, waarbij alle kamers zijn gericht op de Middellandse zee, om maximaal te profiteren van het prachtige uitzicht.

Op de bovenste verdieping waar ook de ingang is vinden we  5 van de 6 slaapkamers . De master slaapkamer heeft een grote dressing en een en-suite badkamer met douche en bad met uitzicht op de zee. De andere 4 slaapkamers op deze verdieping hebben ook een eigen badkamer met een douche en een inloopkast. Alle slaapkamers hebben directe toegang tot het terras en delen een gemeenschappelijke ruimte . De trap leidt ons naar de begane grond van dit huis, de woonkamer, met een lounge-eetkamer, grote keuken met eiland en eethoek, bijkeuken, wasruimte, slaapkamer met en-suite badkamer, apart toilet en parkeergelegenheid voor 3 auto ' s. Verder is er een breed terras en het eindeloze 60 meter zwembad, ruime veranda met eetkamer en de  ontspanningsruimte. Verder is er nog een open ruimte van meer dan 100 m², gelegen op de begane grond, waarvan het gebruik zal afhangen van de behoeften die de eigenaar heeft.

 

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u meer weten over deze prachtige villa of wilt u een bezoek brengen? Contacteer ons gerust voor een persoonlijke afspraak.

line_1
line_2